VOLTEN VR4

PRODUK HALIA HITAM TERLARIS DI DUNIA

💎𝗩𝗢𝗟𝗧𝗘𝗡 𝗛𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗛𝗜𝗧𝗔𝗠💎

💥Produk Yang Telah Membantu Ramai Rakyat Malaysia Keluar Daripada 1001 Masalah Kesihatan. Kanser, Diabetes, Kolestrol, Tiroid, Sinus, Darah Tinggi, Jantung, Asma, Stroke, Gout, Gastrik, Lemah Batin, Alzheimer, Migrain, Dan Lain–Lain.💥

𝟭𝟬𝟬𝟭 𝗞𝗛𝗔𝗦𝗜𝗔𝗧 𝗛𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗛𝗜𝗧𝗔𝗠 (𝗕𝗟𝗔𝗖𝗞 𝗚𝗜𝗡𝗚𝗘𝗥)

VOLTEN VR4 Capsule | Ekstrak Halia Hitam【BM】Diterbitkan di Journal Perubatan Antarabangasa | VOLTEN

📍 Setelah di publish dalam Journal Medical Assiciation of Thailand pada bulan lepas, hari ini Kajian saintifik VR4 Capsule keatas Manusia di Publish di Herba Plonica (Poland Scientific Journal).

📍 Kajian saintifik keatas manusia membuktikan produk VR4 sangat berkesan untuk menstabilkan gula dalam darah bagi pesakit kencing manis.

📍 Ini adalah kajian saintifik pertama keatas manusia bagi masalah diabetik yang berjaya dihasikan.

📌 Terima kasih kepada semua yang terlibat bagi menjayakan kajian saintifik ini.

#VoltenInternational

📍JURNAL VOLTEN VR4 CAPSULE sudah berjaya di publish di JURNAL OF THE MEDICAL ASSOCIATION OF THAILAND📍

🔹Kajian klinikal oleh pakar dan badan perubatan terhadap pesakit kencing manis menunjukan perubahan ketara bacaan gula dalam darah selepas seminggu menggunakan VR4 CAPSULE.

🔹Kejayaan ini membuktikan produk VR4 kapsul bukan hanya selamat tetapi ia diakui SANGAT BERKESAN dan menjadi SOLUSI terbaik untuk mengatasi masalah KENCING MANIS (Diabetis)🔹

Jurnal boleh di layari melalui link ini:-

http://www.jmatonline.com/index.php/jmat/article/view/12751

#volteninternational
#excellenttogether2021

🔹VR4 CAPSULE

🔹VR4 CAPSULE adalah produk pertama VOLTEN yang di hasilkan dari ekstrak halia hitam.
🔹VR4 adalah produk kapsul ekstrak halia hitam terlaris di dunia.
🔹Sehingga kini VR4 sudah memberi manfaat kepada ratusan ribu pengguna sejak berada di pasaran bermula January 2019.
🔹Bermula 2021, VR4 di proses di kilang VOLTEN bertaraf GMP dengan kelulusan KKM (kapsul halia hitam pertama mendapat kelulusan KKM).
🔹Semoga VR4 akan terus memberi manfaat kesihatan buat semua.

#VoltenInternational
#excellenttogether2021

Halia Hitam Volten: Black Ginger- From Soil To Daily Consumption ☝️

100% Ekstrak Halia Hitam

Gred terbaik (1st grade 10:1) mempunyai bahan aktif MethoxyFlavone yang sangat tinggi dan diperlukan untuk proses penyembuhan dan kebersanan produk.

Bahan aktif 5,7 -dimetoksiflavon yang membantu menghasilkan asia amino, selenium dan antioksidan seperti tanim, antosianon serta bioflavonoid.

Bahan aktif ini tiada pada halia lain dan sekiranya ada pada makanan atau herba lain, jumlahnya adalah kecil.

Pada tahun 2019, Dr4 Capsule (kini dikenali sebagai VR4 Capsule) telah terjual sebanyak 200,000 kotak bersamaan RM15 juta. Kini VR4 merupakan produk halia hitam yang terlaris di Malaysia.

HALIA HITAM Vr4 yang diimport dari Thailand ini juga mempunyai sijil HALAL dari ISLAMIC COUNCIL OF THAILAND (diiktiraf oleh JAKIM) dan kapsul vege yang digunakan juga mempunyai sijil HALAL dari JAKIM.

Ujian makmal di Pusat Racun Negara USM (National Toxicology Lab) menunjukkan bahawa produk Volten Vr4 adalah selamat tiada dadah, tiada bahan peransang, tiada logam berat dan juga tiada bahan kimia merbahaya.

 1. Bersifat Anti Radang/Inflamatori
  Berfungsi mengurangkan kesakitan akibat keradangan dengan mematikan enzim, siklooksigenase (COX) yang diperlukan dalam tindakbalas keradangan tubuh.
 2. Meningkatkan Tenaga & Kecergasan Fizikal. Polimektoksiflavon (PMFs) yang terdapat dalam halia hitam meningkatkan penjanaan tenaga dalam sel dengan cara mengaktifkan protein kinase (AMPK) dalam myoblast atau anak tisu otot. Ada yang mendakwa AMPK meningkatkan metabolisme lemak, daya tahan otot, dan prestasi fizikal
 3. Membantu meningkatkan hormon libido lelaki dan wanita. Dalam sejarah kuno Thai, lelaki dengan disfungsi ereksi menelan halia hitam sebagai ubat herba untuk masalah ini. Dari segi sejarah, ia juga disukai oleh wanita kerana penggunaannya dalam meningkatkan libido. Sains di sebalik penggunaan halia hitam adalah kesan penghambatannya terhadap Phosphodiesterase5 (PDE5). Sekiranya anda tidak tahu, Viagra adalah sejenis perencat PDE yang meningkatkan prestasi seksual pada lelaki. Oleh itu, halia hitam berfungsi sebagai perencat PDE semula jadi yang memungkinkannya untuk memenuhi reputasinya untuk meningkatkan kesihatan seksual lelaki. Ekstrak Halia Hitam mendorong pengeluaran oksida nitrat, yang membantu dalam ereksi zakar dengan membantu otot-otot berehat
 4. Mengendurkan Saluran Darah. Kajian juga mendapati halia hitam tinggi bahan aktif nitrik oksida yang berfungsi sebagai vasidolatasi yang berperanan melonggarkan otot dalam saluran darah. Lebih banyak oksigen dapat dibekalkan kepada organ-organ lain seluruh tubuh. Ia boleh menstabilkan tekanan darah dan mencegah penyakit stroke.
 5. Anti Gastrik Ulser – Halia hitam kaya dengan kandungan kalium, fosforus dan kalsium tenaga selain protein, karbohidrat, gentian, vitamin C dan niasin. Bahan – bahan ini sangat diperlukan sebagai ubat gastrik angin oleh tubuh badan bagi menyahkan radikal bebas atau toxid serta meneutralkan asid dalam perut.
 6. Anti Microbial, Anti Jerawat – Jerawat disebabkan oleh bakteria Propionibacterium acnes dan Staphylococcus aureus. Jerawat menyebabkan keradangan, meningkatkan penghasilan sebum dan pertumbuhan berlebihan kelenjar sebum. Halia hitam berfungsi mencegah tumbesaran bakteria Propionibacterium acnes dan Staphylococcus aureus, merencatkan tindakbalas keradangan dan pembentukan lemak di sel-sel sebum.
 7. Kecerdasan Otak – Kajian keatas halia hitam mendapati ianya mampu mencegah otak daripada gangguan kerencatan ingatan dan perkembangan tumor. Sifatnya yang tinggi antioksidan membantu melindungi sel otak daripada kerosakan oksidatif radikal bebas.
 8. Tinggi antioksidan juga meningkatkan imunasi tubuh
 9. Menurunkan paras kolesterol. dan anti-obesiti.
 10. Membantu menurunkan paras gula dalam darah..
 11. Membantu mengurangkan risiko penyakit kanser terutamanya kanser payudara dan kanser prostat.

Ekstrak halia hitam mungkin merupakan cara semula jadi untuk melawan barah, walaupun diperlukan lebih banyak kajian. Sel barah ovari dirawat dengan Ekstrak Halia Hitam dalam kajian 2018 yang mendapati bahawa percambahan sel dan penghijrahan sel secara aktif ditindas. Ekstrak Halia Hitam menyebabkan kematian sel (sumber). Dalam kajian tahun 2017, Ekstrak Halia Hitam juga didapati dapat menekan penghijrahan sel barah serviks secara signifikan (sumber).

 

➡️ R1: Buang ( REMOVE )
Buang atau keluarkan (sel-sel kanser, sel-sel abnormal, alergi, tisu dan virus ..)

➡ R2: Mengurangkan ( REDUCE )
Kurangkan atau mengawal paras (gula, asid, asid urik, tekanan darah, dan tekanan darah) dalam darah.

➡ R3: Cas semula ( RECHARGE )
Lengkapkan atau tambahkan tenaga semula (perlindungan hormon tenaga)

➡ R4: Regenerasi ( REGENERATE )
Membentuk sel baru semula (penjanaan semula adalah proses pembaharuan, pemulihan, dan pertumbuhan yang menjadikan genom, sel, organisma, dan ekosistem berdaya tahan kepada turun naik semulajadi atau peristiwa yang menyebabkan gangguan atau kerosakan)

Bagaimana Methoxyflavone Berkerja Dalam Badan kita

Mari sama sama kita belajar Dari Monthly Millionaire Mentor Cikgu Rosmadi Ghazali Volten

METHOXYFLAVONE

Bioaktif MethoxyFlavone sangat diperlukan oleh tubuh badan kita bagi membantu mengurang serta menghalang terjadinya pelbagai penyakit.

Bahan aktif METHOXYFLAVONE (5-7) mempunyai kepakaran untuk memulihkan masalah saraf & merencatkan sel kanser. Sebaik ia memasuki sistem badan ia akan memulihkan sistem saraf yg panjangnya 2 ½ kali lilitan bumi & menyerang sel sel kanser (sel mutasi) yang terdapat di tubuh manusia.

Kandungan Methoxyflavone yang terdapat dalam halia hitam boleh mencegah atau membantu merawat kanser. Ia berfungsi untuk merencatkan pertumbuhan sel kanser.

Sangatlah digalakan untuk mengamalkan halia hitam ini untuk meningkatkan iminuti badan. Halia hitam ni sangat tinggi antioksida (menghalang radikal bebas dan meningkatkan imunisasi).

Setakat ini Produk Halia Hitam keluaran VOLTEN INTERNATIONAL antara kualiti yang terbaik kerana diperoleh dari pembekal dan ladang yang berkualiti tinggi serta mempunyai Sijil Halal dan juga pengesahan dari pusat racun negara. Produk Halia Hitam yang dihasilkan ini terbukti tiada bahan terlarang dan bebas dari racun.

Ekstrak halia hitam 10:1 yang berkualiti gred A mempunyai 2.26 % bahan aktif.

KELULUSAN DARI KEMENTERIAN KESIHATAN..

Tempah sekarang ⤵️🤗✌
Ikhtiar Untuk Menjadi Lebih Sihat..😍

“ikhtiar untuk sembuh”

PRODUK YANG TELAH MEMBANTU RAMAI RAKYAT MALAYSIA KELUAR DARIPADA 1001 MASALAH KESIHATAN.

KANSER, DIABETES, KOLESTROL, TIROID, SINUS, DARAH TINGGI, JANTUNG, ASMA, STROKE, GOUT, GASTRIK, LEMAH BATIN, ALZHEIMER, MIGRAIN, DAN PENYAKIT LAIN–LAIN.

KESIHATAN ADALAH ANUGERAH DAN NIKMAT YANG AMAT BESAR, OLEH ITU

JAGALAH KESIHATAN DAN JANGAN ABAIKAN TANGGUNGJAWAB TERSEBUT

CEGAH SEBELUM PARAH

JANGAN BIARKAN HIDUP MENDERITA

CUBA ANDA BAYANGKAN..

cuma ambil Kapsul Halia Hitam VR4 nie, badan ANDA akan rasa luar biasa!
Amal kapsul ni, ANDA rasa kaki tangan dah tak kebas macam dulu sebab kapsul ni akan mengurangkan kolestrol tersumbat dalam darah dan merawat sakit sendi..
Berdiri lama sikit dan duduk tahiyat lebih selesa dan solat lebih khusyuk.. 🥰
Cuba bayangkan, Badan ANDA LEBIH SIHAT! Bertenaga…
nak lakukan aktiviti beribadah, tanam pokok, kemas rumah, makan angin LEBIH SEMPURNA..
Best sangat..! tak sakit kaki.. tak cepat mengah.. 

(6 BOXES)

Rm 490 untuk sabah / Serawak (Free Postage)

Rm 480 untuk Malaysia (Free Postage)

USD 135 untuk Singapore (Free Postage)

Rp 2,030,000 untuk Indonesia (Free Postage)

Usd 135 untuk Antarabangsa (Postage akan di kena kan mengikut lokasi Negara)

☎ Mahizan 601112376179

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, Tuhan yang menyembuhkan.

asiaemallbusiness.com bukan laman asal syarikat, ini adalah laman web personal agent volten international