Mahizan

☎️ 601112376179

Mahizan .

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua… saya Mahizan . Sila layari website Saya untuk mengetahui Produk yang boleh membantu anda dalam memulih dan mengembalikan kesihatan anda Dan Kaedah menjana pendapatan melalui netcommerce dengan pelan komisen yang sangat bagus  dengan perniagaan Volten International.  SERTAI TEAM BERSAMA SAYA. SILA BACA SAMPAI HABIS.

Daftar pakej bisnes Volten International bersama team saya Mahizan .

☎️ 601112376179

3 Langkah Menuju Kejayaan!
Komitment kami untuk mudahkan anda untuk bina bisnes ini dari mula lagi dan juga bagaimana rangkaian anda juga mempunyai kelebihan duplikasi yang sama agar semua mendapat faedah yang besar dari sistem ini.

1
Pilih Pakej Bisnes Anda
Pakej terbuka untuk sesiapa sahaja untuk mula bisnes ini. Dengan modal yang minima ini membuka peluang besar untuk anda mencipta kebebasan kewangan anda!

2
Tempah Set Produk Ikut Pakej Anda
Jika ada produk, baru ada cerita nak kongsi. Bila sekali mereka tertarik untuk cuba produk ini, mereka mudah terpikat dengannya. Ini kerana produk kita memang terbukti berkesan, mereka sendiri akan merasai perubahan pada diri mereka!

3
Kami Aktifkan Akaun Anda
Berikan masa 24 – 48 jam untuk kami setting bisnes digital anda. Pada masa sama set produk kesihatan anda akan dipos keesokkan (hari bekerja). Akses yang anda terima terus setelah daftar adalah tutorial online.

Berapakah NILAI yang Anda Dapat?

 • #1 Portal Ecommerce Lengkap
   
  RM4997
  Jika anda ingin mengupah programmer untuk sistem ecommerce yang lengkap dengan sistem pembayaran online dan database pengurusan pelanggan, networking ejen dan pengiraan komisyen ianya memakan ribuaan ringgit, tetapi di sini anda tidak perlu untuk membayar sebanyak itu untuk sistem yang canggih ini!
 • #2 Laman Web Jualan
   
  RM2345
  Laman ini cukup bernilai kerana ia akan membantu anda untuk membuat jualan walaupun ketika anda melancong, atau pada jam 3 pagi ketika anda sedang tidur. Ia telah dilengkapkan dengan susunan copywriting yang memukau diolah oleh pakar copywriting yang berpengalaman. Semua ini adalah untuk memudahkan anda mengembangkan bisnes ini tanpa sempadan!
 • #3 Sistem Follow Up dan Pemasaran Online
   
  RM1344
  Semua kod dan fungsi telah disediakan untuk follow up prospek anda yang telah pergi melawat laman web anda. Mereka akan menerima info susulan berkenaan bisnes ini secara berkala di internet bertujuaan untuk membantu bakal pelanggan anda membuat keputusan.
 • #4 Stok Produk Fizikal
   
  RM660
  Set produk ini adalah untuk jualan runcit anda di mana anda boleh memperoleh keuntungan 25% hingga 45% untuk dari setiap set yang terjual. Setiap set bernilai serendah RM660 bergantung dengan pakej yang anda tempah.
 • #5 Tutorial Pemasaran Online & Offline
   
  RM799
  Anda akan mendapat akses kepada teknik pemasaran online dan juga offline yang berkesan dan terkini yang akan membantu anda untuk membuat jualan serta mengembangkan bisnes anda. Anda akan mendapat akses ini seumur hidup dan kandungan terbaru akan ditambah hampir setiap minggu.
 • NILAI SEBENAR
   
  RM10,145
  Ini adalah nilai keseluruhan untuk pakej bisnes ini, tetapi anda tidak perlu membayar sebanyak itu untuk mula.

Anda Tidak Perlu RM10,145 Untuk Mula?

Itulah kos yang perlu dikeluarkan JIKA anda ingin membuat sistem seperti ini sendiri, tetapi anda tidak perlu habiskan masa, tenaga dan banyak wang kerana kami telah buat semua itu untuk anda. Anda hanya perlu modal minimum bagi mendapatkan semua yang telah kami sediakan agar anda dapat fokus untuk kembangkan bisnes ini dan mencapai pendapatan 4 hingga 6 angka setiap bulan dengan strategi yang akan kami dedahkan kepada anda!

Ganjaran

Syarikat Volten International ditubuhkan pada tahun 2018 dengan konsep net-commerce iaitu gabungan system e-commerce dan networking. Pada awal penubuhannya, Founder & Group CEO TUAN ISMAIL CHE ANI telah menumpukan kepada perkembangan system ecommerce.

Net-commerce

Perkembangan produk berlaku pada tahun 2019 dengan penghasilan produk yang berasaskan halia hitam. Seterusnya pada tahun 2020, Volten Berjaya menjadi sebuah syarikat networking yang paling berjaya di Malaysia. Syarikat Volten hari ini berkembang besar ke seluruh negara Malaysia, Cambodia, Singapura, Brunai dan Indonesia.

Kelebihan menjadi Agen Volten International:

 • Menjadi Agen secara automatik apabila membeli 1 set produk Volten.
 • Tiada maintenance bulanan atau target.
 • Tiada had masa untuk naik-taraf status akaun (Upgrade)
 • Memiliki id sendiri dan sistem back-office (24 jam/365 hari)
 • Sistem ini digunakan untuk mendaftar agent-agent baru yang anda perkenalkan. Setiap komisyen akan dimasukkan ke dalam ewallet. Keuntungan tersebut boleh dipindahkan ke akaun bank anda pada setiap hari atau pada bila-bila masa.
 • Boleh menjalankan bisnes di mana-mana dan bila-bila masa.
 • Online Shopping
 • Payment gateway (real time wallet top-up)
 • Digital marketing system
 • Shareable link
 • Komisen dikira dan dibayar setiap hari (Referral and Group Sales Commission)
 • Perkongsian keuntungan syarikat bagi agen berstatus Super/Premium (Redemption Point) berdasarkan jualan bulanan.

PAKEJ AGEN

GSC – Group Sales Commission

Setiap agen dibenarkan untuk membuka 2 lagi sub-akaun (iaitu maksima 3 akaun di bawah satu nama).

Setiap pembelian set tambahan boleh digunakan untuk menaik-taraf akaun. Contoh sekiranya agen berstatus basic membeli 5 set tambahan secara berasingan layak dinaik-taraf ke status Super.

Anda boleh memilih mana-mana pakej 250CV di bawah mengikut keperluan anda:

Jom kongsikan manfaat Halia Hitam Volten VR4 kepada semua. Ia sangat-sangat membantu mereka yang merasakan tiada harapan untuk sembuh. Kesihatan adalah anugerah dan kekayaan. Tanpa kesihatan yang baik nak buat apa pun susah.

HALIA HITAM - HARGA SINGLE SET

HALIA HITAM - HARGA COMBO PACKAGES

Harga Jualan Runcit

Referral Commission

COMMISSION VALUE (CV) x 40%

Apabila anda memperkenalkan agent berstatus Basic, anda menerima Referral Commission sebanyak RM100. Jika anda memperkenalkan agen Premium. anda bakal menerima komisen RM1000 keesokan harinya.

Group Sales Commission (GSC)

5% daripada Group Sales

Kiraan minima daripada 2 kumpulan aktif

Kelayakan Group Sales Commission harian bergantung kepada status pakej.

PackageMax/dayMax/month
BASICRM500RM15,000
STANDARDRM1,000RM30,000
SUPERRM3,000RM90,000
PREMIUMRM6,000RM180,000

Lebihan CV kumpulan kecil akan flush jika melebihi had harian. CV kumpulan besar akan tersimpan (tiada had masa). Pastikan anda memantau jualan harian kumpulan di bawah jaringan anda dan segera naik-taraf status pakej agen anda untuk mengelakkan kerugian GSC.

Redemption Point (RP)

10% dari CV Jualan Bulanan Syarikat.

Agen pakej Basic dan Standard tidak layak menerima RP. Hanya status Super dan Premium yang boleh mengumpul RP berdasarkan kelayakan maksimum bulanan. RP terkumpul boleh digunakan untuk mendapatkan cenderamata dari syarikat secara percuma.

PELAN KOMISEN AGEN VOLTEN INTERNATIONAL

MENJADI AGENT SAH VOLTEN

ANDA BELI PAKEJ PRODUK VOLTEN BAYAR & AUTOMATIK ANDA MENJADI AGENT VOLTEN

HALIA HITAM - COMBO SETS

Pilih dan beli pakej yang disediakan

Daftar sebagai agent Volten International yang sah. Sistem akan memberi anda akaun berserta ID nombor, sistem back-office milik anda untuk anda jalankan perniagaan bersama Volten.

Kini akaun anda aktif sebagai Agent Volten International.

Jana Income 5 ANGKA Sebulan

RM500 Simpan tak kaya”

Hilang pun tak MISKIN..”

Tapi Join dengan kami, akan bagi PELUANG anda jadi JUTAWAN.!!
Pelan Komisen Volten

Tahun 2020 menyaksikan banyak kisah-kisah kejayaan agent Volten. Seramai lebih 500 orang penerima RP telah menebus barangan RP berbentuk Handphone, Laptop/Emas, Barangan Kemas, Wang Tunai, Motosikal Berkuasa Besar dan Kereta.